Loading...
TILBAGE TIL OVERSIGT

Bestilling af fysioterapeutisk rådgivning hos fysiofeminin.dk

Bestil tid hos Karin

 

SE MADS FORTÆLLE OM RÅDGIVNINGEN

I videoen kan du se Mads fortælle om den fysioterapeutiske rådgivning og vise et eksempel på en ugeprogram. Han viser også hvor smart det er, at man kan starte aktiviteterne direkte fra ugeprogrammet:

Rådgivning hos fysiofeminin.dk
Rådgivningen foregår på telefon, på facetime eller teams. Det vælger du selv. 
Inden du snakker med os, får du et spørgeskema, hvor du skal svare på lidt forskellige spørgsmål vedr. dig selv. Vi sender skemaet senest 2 dage inden.
Til selve konsultationen kan du forvente en snak med udgangspunkt i dine ønsker og hvor vi hjælper dig med at udvælge aktiviteter som tager højde for evt. skavanker.
Vi er jo ved at have en del at vælge imellem og derfor er rådgivningen udelukkende mhp. på at udvælge eksisterende træninger fra fysiofeminin portalen. Vi hjælper dig med at sammensætte en ugeprogram med links til de udvalgte programmer. Ugeprogrammet får du tilsendt på mail. 
Rådgivningen indeholder 30 min. samtale inkl. udarbejdelse af ugeprogram og prisen afhænger af hvilket medlemskab du har.

Plus medlem - 1-3 mdr: 299 kr.

Super Plus medlem - 4-12 mdr: 199 kr.

Premium medlem - +12 mdr eller årsabonnement: 149 kr.

Når du har modtaget en fysioterapeutisk rådgivning, har du efter lidt tid mulighed for at bestille en opfølgning. Her bliver der fulgt op på hvordan det er gået, hvad der skal justeres og hvad der skal fokuseres på fremadrettet. En opfølgning koster mellem 99-149 kr.

Tilskud fra "sygeforsikring danmark" til fysioterapeutisk rådgivning

Har du en skavank eller diagnose som fx. osteoporose, slidgigt, rygsmerter, nedsat funktionsniveau, hofte/knæsmerter mm., hvor fysiofeminins træningsprogrammer kan bruges som hjælp til dit problem, så er du berettiget til tilskud. Du kan få 88 kr. i tilskud. Det er vores fysioterapeuter der vurderer, om du er berettiget og er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os på info@fysiofeminin.dk. 

Bestil tid her:

Her kan du bestille tid hos Karin, som er en af vores dygtige fysioterapeuter.

Bestil tid hos Karin