Loading...

Gratis webinar: Ufrivillig vandladning / Inkontinens: Træn/hold dig tæt - bækkenbundens betydning!

For kvinder og mænd i alle aldre - 25. november kl. 19.00 

 

  

Træn din bækkenbund i topform - og (for)bliv tæt!

Hver 10. dansker melem 5-90 år, både mænd og kvinder, lever dagligt med gener fra ufrivillig vandladning - på fagsprog "Inkontinens".

Inkontinens begrebet dækker over flere former for ufrivillig vandladning; stress inkontinens og trangs/urge-inkontinens er de hyppigst kendte. 

7/10 der kommer i behandling for inkontinens, bliver FRI for inkontinens - mange kan nemlig træne sig tætte. Hvilken form for træning vi anbefaler og hvorfor samt hvor hyppigt du bør træne, kan du høre meget mere om, i dette webinar. 

Fysioterapeut Rikke Stistrup giver dig, på webinaret, også en forståelse for de forskellige former for inkontinens, hvordan bækkenbundens muskler fungerer og samarbejder med kroppens øvrige muskler, hvordan du opnår den bedst mulige kontakt til bækkenbunden og hvordan du, i din hverdag og i forbindelse med din træning, kan optimere dit fokus på bækkenbundens muskulatur. 

Rikke (th.) arbejder til daglig i FysioDanmark Ølstykke og har igennem de sidste 5 år arbejdet specifikt med træning og behandling til inkontinensramte, generel kerne- og bækkenbundstræning samt behandling af delte mavemuskler. Rikke har blandt andet taget efteruddannelse til gynækologsk fysioterapeut.